"Фельдман як флюгер", - Спаський відповів нардепу у фейсбуці

В ОПЗЖ триває словесний конфлікт

Депутатська суперечка в соцмережах триває. Вкотре депутат міськради Андрій Спаський відповів на звинувачення нардепа Олександра Фельдмана. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

"Пан Фельдман продовжує сипати дивними висловами. Звинувачуючи інших у потуранні "шлунку" і ставлячи людей нижче тварин, він забуває, яка партія привела його "шлунок" до нардепівської "годівниці". Фельдман давно відхрестився від будь-яких інтересів, крім свого гаманця", - зазначив Спаський.

Депутат міськради невисоко оцінив думку нардепа про честь, веотре нагадавши, що під час виборів той працював на кілька фронтів. Крім того, Спаський пошкодував про те, що привів Фельдмана у партію.

"Смішно читати заяви про честь у того, хто любить грати на два табори і міняти сторону під настрій. Совість Фельдмана як флюгер: куди "грошовий" вітер дме, туди і повертається. І особисто я шкодую, що привів пана в нашу партію. Саме ця ініціатива дала йому можливість стати нардепом. Адже особистий рейтинг би на тих виборах не спрацював", - написав Спаський.

Контекст:

У Харкові 14 липня відбулася сесія міськради, яку Фельдман назвав черговою демонстрацією повного ігнорування закону і фактичного свавілля харківської міської влади. При цьому він дорікнув своїм однопартійцям (депутатам від ОПЗЖ), що вони нібито теж беруть участь у відвертому дерибані міської землі.

"Керівник фракції ОПЗЖ в Харківській міській раді пан Спаський, намагаючись "диригувати" волею фракційних депутатів за допомогою смс-повідомлень, готовий ігнорувати принципи партійної дисципліни, керуючись ущербною логікою "нам теж хочеться їсти". За цією логікою вони прийшли не служити людям, приносити щоденну користь своїм виборцям-харків'янам, а тільки "їсти" з міського бюджету, що вкрай непорядно і цинічно", - заявив Фельдман.

У відповідь Спаський оприлюднив пост, в якому висунув зустрічні звинувачення Фельдману і заявив, що "кожен депутат міської ради, в тому числі і його фракції, голосує за рішення, спираючись виключно на свої переконання" і дорікнув Фельдману у тому, що той "навіть не в курсі, хто в Харківській міськраді є головою фракції ОПЗЖ".

Після цього Фельдман заявив, що Андрію Спаському не варто відхрещуватися від фактичного керівництва фракцією ОПЗЖ в Харківській міськраді і додав, що це елементарне боягузтво.

Читайте также