У Харкові вирувала негода (ФОТО)

Внаслідок сильного вітру в місті впало три дерева

.У Харкові внаслідок сильного вітру було повалено кілька дерев. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

Справжній ураган розбушувався у Харкові увечері 17 лютого. За інформацією Департаменту житлово-комунального господарства, через штормовий вітер у різних районах міста впали три дерева за такими адресами:

- Московський район: за житловим будинком на вул. Валентинівській, 46;

– Основ'янський район: з боку пл. Захисників України, 1;

- Шевченківський район: вул. Отакара Яроша, 29 (червоні лінії).

По вулиці Отакара Яроша, 29 велике дерево впало прямо до входу в магазин. На щастя, на той момент там не було людей і ніхто не постраждав через падіння дерева. 

Скріншот з Telegram-каналу "Труха"

Зазначимо, що раніше у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології синоптики попереджали харків'ян про те, що 17 та 19 лютого варто очікувати штормового вітру до 15-20 м/с.

Читайте також:

Синоптики дали прогноз погоди на перший місяць весни цього року. Згідно з опублікованим прогнозом, березня буде прохолодним і дощовим. У деякі дні йтиме мокрий сніг, а температура вночі може опускати до -4 та -5. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області облаштують нові парки та зони відпочинку. Крім того, автори ідеї хочуть, щоб у місті та селах з'явилися зони релаксу.

В одному з харківських супермаркетів відвідувачів та персонал розвеселив папуга ара, який "утік" із контактного зоопарку та влаштував погром у магазині. Очевидцям вдалося відобразити на відео пернатого "покупця".

Читайте также