Якою буде погода у Харкові у березні: прогноз

Прогноз погоди у Харкові на березень 2022 року

Менше ніж за два тижні настає перший місяць весни. У Харкові вже починає покращуватись погода та змінювати сильні морози на "плюс". Синоптики розповіли, на яку погоду очікувати харків'янам у березні. Про це повідомляється на погодному сайті Gismeteo.

Так, за даними джерела, погода в березні особливо не відрізнятиметься від тієї, що була в лютому. Варто зазначити, що в останні дні лютого температура повітря буде навіть вищою, ніж у більшості днів березня.

До середини місяця в деякі дні йтиме мокрий сніг з дощем, а решта майже вся супроводжуватиметься дощами або похмурою погодою.

У першій половині березня температура повітря в середньому сягатиме 3-4 градусів вище 0. Починаючи з 14 березня, у місті почне трохи тепліти. Вдень очікується 5-7 градусів тепла. Максимально стовпчики термометра підвищаться у першому місяці навесні до 8 градусів 26 березня.

До речі, на 8 березня, у Міжнародний жіночий день, синоптики прогнозують похмуру погоду. А температура повітря підніметься лише до 2 градусів.

picture

Фото — скриншот із сайту Gismeteo

Читайте також

На Харківщині подорожчає опалення. Міська влада назвала відразу кілька причин, через які тарифи на опалення довелося переглянути та згодом збільшити. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові зафіксували рідкісне атмосферне явище – "сріблясті хмари". Фотографією надзвичайно гарного явища поділився харківський астроном Володимир Кажанов на своїй сторінці у соціальній мережі.

Вчені з Харкова зафіксували на Південному полюсі унікальне явище. У Мережі опублікували фото.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися