У Харківській області облаштують нові парки та зони відпочинку

У Валківській громаді хочуть створити екологічні куточки

Учасники молодіжного руху з Харківської області виявили ініціативу та запропонували створити у селах та містах екологічні куточки. Про це повідомляється у пресслужбі Валківської міської ради.

Ідея молодіжного руху полягає в тому, щоб створити якнайбільше парків, зелених зон, а також зон релаксації.

Заступник міського голови Ольга Борщ розповіла, що громада вже має 15 таких проєктів і головне завдання сьогодні – реалізувати кожен із них. Зазначається, що вартість кожного проєкту становить приблизно 1 мільйон гривень.

Мер Валерій Скрипніченко провів зустріч із розробниками таких проєктів. Ними є школярі та педагоги. На зустрічі також були місцеві підприємці та фермери, які своєю чергою повністю підтримували проєкт та готові приєднатися до його реалізації.

У пресслужбі поки не повідомили, коли розпочинатимуть реалізацію проєкту.

Читайте також:

У Харкові реконструюють Журавлівський гідропарк. У міській раді розповіли, які зміни чекають на цю локацію і показали, як виглядатиме гідропарк після реконструкції. Журавлівський гідропарк стане першою реконструйованою локацією у рамках проєкту "Зелений каркас"

У харківському парку Перемоги у 2022 році може з'явитися скейт-парк і памп-трек. На виготовлення проєктно-кошторисної документації планується витратити 66 млн гривень. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові планують реконструювати сквер. В оновленому сквері може з'явитися нова пам'ятка та нові локації. Ці роботи планується провести до 2024 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися