У Харкові сталася ДТП: поліція з'ясовує обставини (ФОТО)

Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження

Поліція з’ясовує обставини ДТП у Новобаварському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області. 

Аварія трапилася вранці 3 липня на проспекті Любові Малої. 59-річний водій Ford Scorpio наїхав на бетонні блоки та перевернувся. Внаслідок аварії постраждала 59-річна дружина водія.

Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція встановлює обставини ДТП за участю пасажирського автобуса у Харкові. У поліції розповіли, що 25 червня на проспекті Гагаріна сталося зіткнення автобуса БАЗ А079 "Еталон" та легкового автомобіля Skoda Octavia.

Внаслідок аварії травми отримав 72-річний водій Skoda Octavia. Його госпіталізували до лікарні.

“Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - зазначили у поліції.

У Харкові патрульні продовжують виявляти у водіїв посвідчення водія з ознаками підробки. Так, у суботу, 24 червня, на вулиці Героїв Харкова, патрульні зупинили автомобіль ГАЗ 2752 за порушення ПДР. Під час розгляду адміністративної справи водій надав посвідчення водія, яке мало ознаки підробки. У поліції розповіли, що прізвище та дата народження у паспорті та посвідченні не збігалися. Також перевіривши по чинним базам патрульні з'ясували, що за вказаною серією значиться інша особа.

Детальніше про факти підробки документів читайте за посиланням.


Читайте также