У Харкові пасажирський автобус потрапив у ДТП (ФОТО)

Внаслідок аварії травми отримав 72-річний водій

Поліція встановлює обставини ДТП за участю пасажирського автобуса у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції розповіли, що 25 червня на проспекті Гагаріна сталося зіткнення автобуса БАЗ А079 "Еталон" та легкового автомобіля Skoda Octavia.

Внаслідок аварії травми отримав 72-річний водій Skoda Octavia. Його госпіталізували до лікарні.

“Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - зазначили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові патрульні продовжують виявляти у водіїв посвідчення водія з ознаками підробки. Так, у суботу, 24 червня, на вулиці Героїв Харкова, патрульні зупинили автомобіль ГАЗ 2752 за порушення ПДР. Під час розгляду адміністративної справи водій надав посвідчення водія, яке мало ознаки підробки. У поліції розповіли, що прізвище та дата народження у паспорті та посвідченні не збігалися. Також перевіривши по чинним базам патрульні з'ясували, що за вказаною серією значиться інша особа. Для встановлення всіх обставин патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Тепер окрім адміністративної чоловіку загрожує і кримінальна відповідальність за використання свідомо підробленого документа.

А у Харківській області поліція встановлює особу та місцезнаходження чоловіка, який підозрюється у скоєнні тяжкого злочину. Детальніше за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися