Поліція у Харкові виявляє підроблені документи: що відомо

Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність за використання свідомо підробленого документа

У Харкові патрульні продовжують виявляти у водіїв посвідчення водія з ознаками підробки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Так, у суботу, на вулиці Героїв Харкова, патрульні зупинили автомобіль ГАЗ 2752 за порушення ПДР. Під час розгляду адміністративної справи водій надав посвідчення водія, яке мало ознаки підробки. У поліції розповіли, що прізвище та дата народження у паспорті та посвідченні не збігалися. Також перевіривши по чинним базам патрульні з'ясували, що за вказаною серією значиться інша особа.

Для встановлення всіх обставин патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Тепер окрім адміністративної чоловіку загрожує і кримінальна відповідальність за використання свідомо підробленого документа.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області поліція встановлює особу та місцезнаходження чоловіка, який підозрюється у скоєнні тяжкого злочину. У поліції повідомили, що останній раз чоловіка бачили 15 червня в місті Валки Богодухівського району. Надали також прикмети розшукуваного: на вигляд 60 років, худорлявої статури, зріст 160-165 см. Особлива прикмета - відсутність передніх зубів. Чоловік називався Віктором з м. Мукачево Закарпатської області. Був одягнений у пісочну кепку з емблемою, пісочний гольф, вітрівку або синю спортивну кофту на змійці з сірими рукавами та червоними манжетами, чорні джинси, темні сандалі, темні шкарпетки. Має неохайний вигляд.

За надання інформації у поліції обіцяють винагороду.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися