Тиждень ходив по вулицям: поліцейські Чугуївського району розшукали зниклого пенсіонера з розладами пам’яті

Чоловік зник під час прогулянки 11 серпня.

Поліцейські Чугуївського району в селищі Введенка розшукали зниклого пенсіонера з розладами пам’яті. Про це повідомляють в поліції Харківської області.

61-річний мешканець селища Тернова 11 серпня пішов з дому на прогулянку та не повернувся. Наступного дня його рідні звернулися по допомогу до поліції. Як виявилось, чоловік тиждень блукав вулицями Харкова та Чугуївського району. Жодних подій кримінального характеру з ним не сталося.

Поліцейські Чугуївського районного управління поліції розшукали чоловіка в селищі Введенка. Він не орієнтувався в місцевості та розповів, що забув, де мешкає і просто весь цей час ходив вулицями. Наразі його передали рідним.

В травні "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харкова зафіксували факт невиконання матір’ю своїх обов’язків щодо виховання дитини. Перехожі повідомили в поліцію, що на кінцевій зупинці маршрутки знаходиться хлопчик без батьків, який нічого про себе не може повідомити. На місце події виїжджали працівники ювенальної превенції ХРУП № 1. Правоохоронці встановили особу матері знайденої дитини. Мати хлопчика, 38-річна жінка, розповіла поліцейським, що не доглянула належним чином за 3-річним сином, внаслідок чого він самостійно сів до маршрутки та загубився.

У січні у місті Первомайський Харківської області поліцейські оперативно розшукали зниклу дитину. Хлопчика виявили вже за пів години. Жодних протиправних дій щодо нього скоєно не було. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. До відділення поліції № 1 Лозівського РВП ГУНП в Харківській області зателефонувала жінка і повідомила, що вона загубила свого 4-річного сина під час прогулянки. Поліцейські оперативно відреагували на повідомлення і протягом 30 хвилин знайшли хлопчика на 3-му мікрорайоні міста Первомайський. Дитина була трохи налякана. Хлопчик грався й поїхав на велобігу у протилежну сторону від мами.

Читайте также