У Харківській області загубився чотирирічний хлопчик під час прогулянки з матір’ю

Дитина поїхала на велобігу в іншу від мами сторону.

Загубився під час прогулянки – у місті Первомайський Харківської області поліцейські оперативно розшукали зниклу дитину. Хлопчика виявили вже за пів години. Жодних протиправних дій щодо нього скоєно не було. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

До відділення поліції № 1 Лозівського РВП ГУНП в Харківській області зателефонувала жінка і повідомила, що вона загубила свого 4-річного сина під час прогулянки.

Поліцейські оперативно відреагували на повідомлення і протягом 30 хвилин знайшли хлопчика на 3-му мікрорайоні міста Первомайський. Дитина була трохи налякана. Хлопчик грався й поїхав на велобігу у протилежну сторону від мами.

Поліцейські склали адміністративний протокол за ч.1 ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові відновлюють багатоповерхівки, які обстріляли російські війська

У Холодногірському районі спеціалісти АТ "Житлобуд-2" продовжують відновлювати житловий будинок, який постраждав внаслідок ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, на вул. Великій Панасівській комунальники ремонтують машинне приміщення, шахту ліфта, внутрішньобудинкові мережі тощо.

В Основ'янському районі продовжують відновлювати житлові будинки, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів.

Зокрема, триває ремонт покрівлі на площі 560 кв. м одного з будинків на пр. Гагаріна. Роботи виконує КП "Харківспецбуд".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися