У Харкові на зупинці знайшли 3-річну дитину без батьків: подробиці

Жодних протиправних дій у відношенні дитини скоєно не було

Поліцейські Харкова зафіксували факт невиконання матір’ю своїх обов’язків щодо виховання дитини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Перехожі повідомили в поліцію, що на кінцевій зупинці маршрутки знаходиться хлопчик без батьків, який нічого про себе не може повідомити. На місце події виїжджали працівники ювенальної превенції ХРУП № 1. Правоохоронці встановили особу матері знайденої дитини.

Мати хлопчика, 38-річна жінка, розповіла поліцейським, що не доглянула належним чином за 3-річним сином, внаслідок чого він самостійно сів до маршрутки та загубився.

Жодних протиправних дій у відношенні дитини скоєно не було.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області правоохоронці виявляють факти продажу тютюнових виробів неповнолітнім. Порушення чинного законодавства правоохоронці виявили 1 травня в ході патрулювання міста Нова Водолага. Працівники сектору ювенальної превенції ХРУП №1 виявили та задокументували факт продажу 14-літньому хлопцю електронної цигарки з рідиною, що містить 1,8% нікотину.

2 травня, у Харкові поліцейські викрили реалізатора, який продав дитині електронну цигарку. У ході відпрацювання повідомлення працівники сектору ювенальної превенції ХРУП №1 виявили та задокументували факт продажу 11-річному хлопцю електронної цигарки із рідиною, що містить 3% нікотину. Щодо реалізаторів склали протоколи про адміністративне правопорушення.

Яке покарання передбачене за порушення чинного законодавства, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися