У Харкові дитину звільнили з “металевого полону” (ФОТО)

Дитина медичної допомоги не потребувала

У Харкові рятувальники вивільнили чотирирічну дитину, яка застрягла в металевій огорожі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У поліції зазначили, що 19 вересня рятувальники 9-ї пожежно-рятувальної частини міста Харкова виїжджали для надання допомоги маленькій дівчинці. З'ясувалося, що  дитина головою застрягла між металевими поручнями на ганку житлового будинку. За допомогою гідравлічного інструменту надзвичайники розтиснули конструкції огорожі, вивільнили дівчинку та передали батькам. Дитина медичної допомоги не потребувала.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що школярі, батьки яких працюють у Новобаварській філії КП "Харківблагоустрій", отримали набори з канцелярським приладдям. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  В адміністрації району подякували президенту баскетбольного клубу Push Team, директору студентського спортивного товариства Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Євгену Пушкарьову за благодійність та дбайливе ставлення до родин, які працюють у комунальній сфері.

Також у Харкові продовжують надавати допомогу підопічним територіальних центрів надання соціальних послуг. Спеціалісти територіального центру надання соціальних послуг Немишлянського району разом з лікувальними закладами здійснюють роботу щодо забезпечення громадян похилого віку медикаментами за програмою “Доступні ліки”.Соціальні працівники проводять роз’яснювальну роботу щодо Програми медичних гарантій, підтримують зв’язок із сімейними лікарями та доставляють своїм підопічним ліки. 


Читайте также