Працівникам компідприємств у Харкові видають набори (ФОТО)

Дітям видавали канцтовари

Школярі, батьки яких працюють у Новобаварській філії КП "Харківблагоустрій", отримали набори з канцелярським приладдям. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В адміністрації району подякували президенту баскетбольного клубу Push Team, директору студентського спортивного товариства Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Євгену Пушкарьову за благодійність та дбайливе ставлення до родин, які працюють у комунальній сфері.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові продовжують надавати допомогу підопічним територіальних центрів надання соціальних послуг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Спеціалісти територіального центру надання соціальних послуг Немишлянського району разом з лікувальними закладами здійснюють роботу щодо забезпечення громадян похилого віку медикаментами за програмою “Доступні ліки”.

Також соціальні працівники проводять роз’яснювальну роботу щодо Програми медичних гарантій, підтримують зв’язок із сімейними лікарями та доставляють своїм підопічним ліки. 

А перша заступниця директора Департаменту соціального захисту населення Харківської ОВА Тетяна Печура у ході брифінгу розповіла про ситуацію, яка склалася з ВПО в регіоні. За її словами, зараз в області перебувають на обліку 517,3 тис. внутрішньо переміщених осіб. Вона запевнила, що внутрішньо переміщені особи своєчасно отримують допомогу на проживання. Загальний розмір цих виплат станом на 1 вересня склав понад 7 млрд грн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися