Мінування в Харкові: Поліція евакуювала понад 850 осіб (ФОТО)

У Харкові вже третій день поспіль невідомий повідомляє про "мінування"

иСьогодні, 18 лютого, харківські правоохоронці отримали ряд повідомлень про мінування. Подробиці розповіли в пресслужбі поліції Харківської області.

Близько 10:10 У поліцію надійшли повідомлення про закладення вибухівки у двох будівлях по вулиці Шевченка, а о 10.48 - трьох ліцеях по вулиці Ярослава Мудрого, Астрономічної та на проспекті Героїв Сталінграда.

Відзначається, що правоохоронці обстежили понад 20 тис. кв. м приміщень та прилеглої території, евакуювали 861 людину. Ніяких вибухових пристроїв чи небезпечних речовин не виявили. Інформацію зареєстрували в Єдиному обліку заяв та повідомлень територіальних підрозділів поліції. Зараз силовики шукають зловмисників.

Нагадаємо, в Харкові у же третій день поспіль невідомий повідомляє про "мінування" Сервісного центру на вулиці Шевченка, 62. На цей раз про це пише Telegram-канал "Харків Зараз" поки без посилання на відділ комунікації ГУ НП України в Харківській області. "Це навіть не смішно. Третій день мінують сервісний центр МВС на Шевченка ", - йдеться в повідомленні каналу. Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, за даними поліції 17 лютого, о 9:33 невідомий повідомив про нібито закладену вибухівку у двох будівлях по вулиці Шевченка, 62, в тому числі та в Сервісному центрі МВС. На місце були вибухотехніки для перевірки інформації.

За день до цього поліціянти не підтверджували інформацію про мінування декількох об'єктів в Харкові. Під час дослідження будівель поліціянти  не знайшли ніяких вибухонебезпечних предметів. У поліцію повідомили про закладення вибухівки у двох будинках на вулиці вул.Шевченка 16 лютого близько 9:50. Під час перевірки правоохоронці обстежили 2500 кв. метрів приміщень та 4100 кв. метрів прилеглої території, евакуювали 105 осіб. Ніяких вибухонебезпечних предметів не знайшли.


Читайте также