У Харкові "мінували" сервісний центр МВС (фото)

Вибухових пристроїв не знайшли

Поліційні не підтвердили інформацію про мінування декількох об'єктів в Харкові. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Під час дослідження будівель поліційні не знайшли ніяких вибухонебезпечних предметів. У поліцію повідомили про закладення вибухівки у двох будинках на вулиці вул. Шевченка 16 лютого близько 9:50.

Під час перевірки правоохоронці обстежили 2500 кв. метрів приміщень і 4100 кв. метрів прилеглої території, евакуювали 105 осіб. Ніяких вибухонебезпечних предметів не знайшли.

Інформацію зареєстрували в Єдиному обліку територіальних підрозділів поліції.

Нагадаємо, раніше харківські правоохоронці перевірили інформацію про замінування двох судів на площі Героїв Небесної сотні. Пошуками вибухівки займалися кінологи, вибухотехніки та слідчо-оперативна група. 8 грудня поліцію надійшло повідомлення про замінування Харківського апеляційного та Червонозаводського районного судів. Силовики евакуювали з будівлі 278 осіб, після чого оглянули 20,5 тисяч квадратних метрів приміщень і прилеглої території. Вибухівку правоохоронці так і не знайшли.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області правоохоронці затримали жителя Ківшарівки. Чоловіка підозрюють у неправдивому повідомленні про мінування банку. У Куп'янський райвідділ звернувся 37-річний місцевий житель і заявив про вибухівку в банківському відділенні. Фігурант навіть розповів про її складі. На місце події виїжджали вибухотехніки, керівництво "главку", слідчо-оперативна група і кінолог з собакою. Силовики евакуювали десять осіб і оглянули приміщення. Ніяких вибухових речовин виявлено не було.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися