Третій день поспіль: у Харкові ще раз "замінували" сервісний центр

За цей тиждень будівлю мінують втретє

У Харкові вже третій день поспіль невідомий повідомляє про "мінування" Сервісного центру на вулиці Шевченка, 62. На цей раз про це пише Telegram-канал "Харків Зараз" поки без посилання на відділ комунікації ГУ НП України в Харківській області.

"Це навіть не смішно. Третій день мінують сервісний центр МВС на Шевченка ", - йдеться в повідомленні каналу.

Нагадаємо, за даними поліції 17 лютого, о 9:33 невідомий повідомив про нібито закладену вибухівку у двох будівлях по вулиці Шевченка, 62, в тому числі та в Сервісному центрі МВС. На місце були вибухотехніки для перевірки інформації.

Раніше, поліціянти не підтверджували інформацію про мінування декількох об'єктів в Харкові. Під час дослідження будівель поліцаї не знайшли ніяких вибухонебезпечних предметів. У поліцію повідомили про закладення вибухівки у двох будинках на вулиці вул.Шевченка 16 лютого близько 9:50. Під час перевірки правоохоронці обстежили 2500 кв. метрів приміщень і 4100 кв. метрів прилеглої території, евакуювали 105 осіб. Ніяких вибухонебезпечних предметів не знайшли.

Як повідомляли "Харків. Коментарі ", в Харківській області правоохоронці затримали жителя Ківшарівки. Чоловіка підозрюють у неправдивому повідомленні про мінування банку. У Куп'янський райвідділ звернувся 37-річний місцевий житель і заявив про вибухівку в банківському відділенні. Фігурант навіть розповів про її складі. На місце події виїжджали вибухотехніки, керівництво "главку", слідчо-оперативна група і кінолог з собакою. Силовики евакуювали десять осіб і оглянули приміщення. Ніяких вибухових речовин виявлено не було.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися