У Харкові водій "швидкої" влаштував смертельне ДТП

У понеділок, 26 липня, близько 12:20 на проспекті Любові Малої, 4, в Новобаварському районі Харкова водій автомобіля екстреної медичної допомоги збив пішохода. Про це сказано в щодобовому звіті про оперативну обстановку в регіоні, пише видання Depo.Харьков.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок отриманих травм, чоловік 1950-го року народження помер на місці. Слідство з'ясовує обставини аварії.

Нагадаємо, що напередодні на вулиці Шевченка в Харкові близько полудня сталася серйозна ДТП за участю автомобіля патрульного екіпажу Нацполіціі і автомобіля BMW. Сталося зіткнення: BMW намагався зміститися правіше, щоб пом'якшити удар, але місця для цього не було, тому машина ударила патрульний автомобіль лівою фарою в праву передню частину. Від удару обидві машини розвернуло, а передній бампер від поліцейської машини відірвався і впав на зустрічну смугу. В результаті аварії один з поліцейських, який перебував на пасажирському місці, найближчому до удару, отримав серйозні травми, його у важкому непритомному стані забрала швидка допомога.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Харківській області Куп'янський міськрайонний суд визнав винним 30-річного чоловіка, який порушив ПДР і відправив на той світ цілу сім'ю. У прокуратурі розповіли, що водія засудили до 7 років позбавлення волі. Нагадаємо, 9 березня 2021 року засуджений на великій швидкості виїхав на дорогу між населеними пунктами Ківшарівка та Кругляківка, де зіткнувся з автомобілем ЗАЗ, в якому перебувала подружня пара.



Читайте также