У Харківській області на поліцейських напали з пилкою та ножем: ФОТО з місця злочину

Злочинець завдав двом поліцейським тілесних ушкоджень в області пальців рук та обличчя

У місті Куп'янськ, що на Харківщині, стався напад на співробітників поліції, які прибули на виклик із приводу сварки в сім'ї. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Керівник окружної прокуратури Едуард Миргородський розповів, що в поліцію надійшов виклик через сварку між членами сім'ї. За вказаною адресою незабаром прибули правоохоронці.

Далі під час розмови з правоохоронцями 49-річний чоловік напав на них із саморобним ножем та пилкою. В результаті постраждалі отримали тілесні ушкодження на пальцях рук та на обличчі.

Було встановлено, що нападник неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. Однією з причин стало насильство у сім'ї.


Поліцейські затримали буйного чоловіка. Йому було повідомлено про підозру за фактом зазіхання життя працівника правоохоронного органу (ст. 348 КК України).

За скоєний злочин затриманому загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що 15 на Центральному ринку Харкова сталося НП - чоловік відкрив стрілянину. У Мережі опублікували фото та відео з місця події. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області у приватному будинку виявили порізаний ножем труп. При цьому, з будинку зникли деякі речі - зварювальний апарат, газова плита та пилосос. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также