На Харківщині у приватному будинку виявили порізаний ножем труп: ВІДЕО з місця події

З будинку зникли деякі речі - зварювальний апарат, газова плита та пилосос

У місті Ізюм, що на Харківщині, сталося жорстоке вбивство. 51-річну жертву вбивці виявили у власному будинку з численними колото-різаними ранами. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, до поліції надійшло повідомлення від 66-річної місцевої мешканки, яка повідомила, що виявила свого брата мертвим у його будинку. До цього, як наголосила заявниця, чоловік кілька днів не виходив на зв'язок. Прийшовши до нього додому, жінка виявила його бездиханне тіло, на якому було видно сліди насильницької смерті. Також сестра загиблого заявила, що з дому зникли цінні речі.

Наступного дня було встановлено особу підозрюваного у вбивстві чоловіка, а також його місцеперебування. Ним виявився 46-річний уродженець Луганської області. Раніше був неодноразово засуджений.

picture

За словами підозрюваного, того дня він зайшов до своєї жертви, знаючи, що той проживає один. Після скоєння вбивства він виніс із дому деякі речі – зварювальний апарат, газову плиту, пилосос.

Чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що Харкові 50-річний чоловік задушив свого сина під час сварки, що виникла між ними. Тіло чоловік сховав за будинком та накрив його металом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові 18-річний хлопець убив тещу у її ж кафе. Коли поліцейські приїхали на місце події, вони побачили закривавлене тіло жінки з мішком на голові. Окрім цього з кафе зникли гроші, алкогольні напої та різний посуд. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися