На харківському ринку пролунали постріли: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

На місці працює поліція та бригада швидкої допомоги

На Центральному ринку міста Харків сталася надзвичайна подія - у відвідувачів вистрілили з пістолета. Про це повідомляє видання KHARKIV Today.

За інформацією джерела, сьогодні, 15 грудня, на території ринку між двома чоловіками стався конфлікт. У ході словесної суперечки один з учасників сварки дістав зброю і почав стріляти в натовпі. У результаті було травмовано двох людей.

Очевидці події викликали на місце співробітників поліції та бригаду швидкої допомоги. Крім того, відвідувачі разом зі співробітниками ринку самотужки затримали стрільця та тримали його до приїзду поліції.

Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф повідомив виданню про те, що постріл був зроблений із травматичного пістолета.

Внаслідок пригоди один із постраждалих отримав забій гомілки, а у другого травматична куля потрапила у нагрудний телефон. Він отримав забій обличчя та грудної клітки. Одного з них госпіталізували, другий залишився на місці.

На цей момент подробиці події встановлюються.

У Telegram-каналі "ТРУХА" опублікували фото та відео з місця подій.

Увага! У відео є нецензурна лексика.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що 15 грудня рано вранці на трасі в Харківській області стався вибух. В результаті постраждали. Травмовані перебувають в опіковому відділенні Харківської міської лікарні швидкої допомоги. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові експоліцейський стріляв у студентів, які не хотіли нормально носити маски. Чоловік сказав, що то була самооборона. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися