На Харківщині вщент згоріла дача: усередині знаходилася людина (ФОТО)

До приїзду рятувальників власник дачного будинку був уже мертвий

У селі Нова Мерефа, що в Харківському районі області, сталася пожежа на території дачного будинку, який згодом забрав життя чоловіка. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За даними джерела, на лінію "101" від місцевих жителів надійшов виклик про пожежу у дачному будинку. На місце події негайно виїхали рятувальники 56-ДПРЧ на автоцистерні.


Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що житлова будівля горіла на площі 60 кв.м. Під час ліквідації загоряння співробітники ДСНС виявили в приміщенні, що палає, бездиханне тіло власника дачного будинку.

Зазначається, що на ліквідацію пожежі рятувальникам знадобилося майже чотири години. Наразі обставини події залишаються невідомими. Причини виникнення пожежі встановлюються.

У пресслужбі ДСНС Харківщини опублікували фотографії з місця подій.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що спалах трапився у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. Площа спалаху становила 10 кв. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также