У Харківській області пожежа знищила базу відпочинку: всередині були люди (ФОТО)

На Харківщині спалахнула база відпочинку

У Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. Всі подробиці розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

На базі знаходилося 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували в лікарню з травмами. Інші вісім осіб від медичної допомоги відмовилися.

За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.

Інші пожежі в Харківській області:

У Харкові 21 січня в нелегальному закладі для літніх людей спалахнула пожежа, тоді загинули 15 осіб, 9 осіб були травмовані та опинилися в лікарні. "Коментарі" розповідали, що Кабмін завершив розслідування трагедії й повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв комплекс причин і передумов.

У селі Котлярі (Харківський район) на вулиці Миру полум'я охопило приватну станцію технічного обслуговування. Коли рятувальники прибули, то вогонь охопив приміщення СТО на площі близько 500 кв. м. Пожежа знищила п'ять автомобілів.

Харківські рятувальники отримали повідомлення про пожежу в п'ятиповерховому будинку на вулиці Отакара Яроша, 11а. За даними рятувальників, пожежа охопила одну з квартир. Там горіли домашні речі та меблі, а полум'я виривалося з вікна назовні. При цьому з іншого вікна 73-річний чоловік кликав на допомогу. Проблема була у тому, що на вікнах у нього стояли ґрати, тому вибратися ніяк не виходило.

У Мерефі горів приватний будинок по вулиці Сухоярська, 101. Зазначається, що на місці події працювали два відділення рятувальників місцевої пожежної частини. Коли пожежники приїхали, полум'я вже охопило дах та веранду будинку на 60 кв. м. Вогонь гасили з двох пожежних стволів. У пожежі постраждали чоловік з дружиною і дитина.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися