У Харкові горіла багатоповерхівка: ФОТО з місця події

Співробітники ДСНС евакуювали з палаючого будинку 15 людей

У Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Про це повідомляється у пресслужбі ГУ ДСНС України у Харківській області.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що у багатоповерхівці за адресою проїзд Садовий, 18 сталася пожежа. До місця події було направлено 2 відділення Служби порятунку на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що спалах трапився у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. Площа спалаху становила 10 кв.

Насамперед співробітники ДСНС евакуювали з палаючого будинку 15 людей. Потім рятувальники розпочали ліквідацію пожежі. Зазначається, що о 17:08 загоряння було локалізовано, а о 17:57 - повністю ліквідовано.

Подробиці події встановлюються.

У пресслужбі опублікували фото з місця подій.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що селі Красна Поляна, що у Зміївському районі Харківської області, стався нещасний випадок із 57-річним чоловіком. Власна необережність під час куріння спричинила смерть харків'янина. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.


Також видання повідомляло про те, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися