Антисанітарія та бардак: на Харківщині поліцейські забрали дитину з "пекельного" будинку (ФОТО)

Мати дитини можуть притягнути до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків

У місті Ізюм місцеві поліцейські провели перевірки у сім'ях, які опинилися у складних життєвих обставинах. В одній із таких сімей правоохоронцям довелося забрати дитину, бо вона проживала у просто жахливих умовах. Про це повідомляється на сторінці "Поліція Ізюмщини" у Facebook.

Контроль за сім'ями та станом дітей, які у них виховуються, є одним із пріоритетних напрямків роботи інспекторів ювенальної превенції. Вони перебувають під пильною увагою поліції, щоб вчасно виявити та вирішити проблему.


Цього тижня було здійснено візит до будинку однієї з таких сімей. Поліцейські встановили, що чотирирічний хлопчик виховується у неналежних умовах.


У кімнаті був повний безлад та антисанітарія, а іграшки дитини були брудними та зламаними. Через війну співробітники соціальних служб склали відповідний акт обстеження.


Дитину забрали у матері та зараз вона перебуває в Ізюмському міському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей на час, необхідний матері для подолання складних життєвих обставин, у яких опинилася сім'я.


Наразі вирішується питання про притягнення матері дитини до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові однорічна дівчинка проковтнула одинадцять магнітів, які у шлунку з'єдналися у кільце. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що під Харковом у багатодітної матері забрали всіх дітей. За даними правоохоронців, жінка веде аморальний спосіб життя. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также