У Харкові дитина з'їла 11 магнітів: у шлунку вони з'єдналися у кільце (ФОТО)

Маленькій харків'янці провели складну операцію, щоб витягти магніти

У Харкові однорічна дівчинка проковтнула 11 магнітів, що призвело до тяжкої хірургічної патології. Про це повідомляє ТСН, посилаючись на інформацію Харківської обласної дитячої лікарні №1.

За словами джерела, дитина потрапила до лікарні з підозрою на харчове отруєння. Проте те, що виявили медики у шлунку дитини, їх просто шокувало. Рентген показав, що є магніти. Щобільше, магніти з'єдналися між собою та утворили кільце. Це своє чергу призвело до важкої хірургічної патології - непрохідності кишківника.

picture

Фото: Харківська обласна дитяча лікарня

Медики терміново провели дівчинці складну операцію та витягли магніти з її шлунка. На щастя, зараз дитина вже йде на виправлення і її життю нічого не загрожує.

Як 11 магнітів опинилися у шлунку у немовляти - поки що залишається загадкою.

picture

Фото: Харківська обласна дитяча лікарня

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові дитина стріляла з пістолета по інших дітях. У соцмережах зчинили тривогу, проте правоохоронці заспокоїли, зазначивши, що конфлікт було вирішено ще на місці. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у харківській лікарні жінка поскаржилася на жахливі умови для хворих на коронавірус. За її словами, у медзакладі не вистачає персоналу і там не передбачено умов для людей на візках або пенсіонерів похилого віку. До того ж як зазначила дівчина, у лікарні нібито нема де помитися, шматки стін нібито відвалюються прямо на голову і старі вікна не утримують тепло та впускають холод. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися