Під Харковом у багатодітної матері забрали всіх дітей (ФОТО)

У матері забрали чотирьох дітей

У селищі Савинці Ізюмського району офіцери забрали у жінки чотирьох маленьких дітей. Малюків відправили до Великобурлуцької центральної районної лікарні. Про це розповіли поліцейські офіцери громади.

За даними правоохоронців жінка веде аморальний спосіб життя. Тепер поліцейські будуть розв'язувати питання про позбавлення матері батьківських прав. На неї склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 184 "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей" Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, жінка ростила малюків просто в жахливих умовах, без їжі та догляду. Там жило четверо дітей: десятирічний хлопчик, восьмирічна і п'ятирічна дівчинки та дворічний малюк. Про сім'ю поліціянтам розповіли жителі села.

Правоохоронці прибули за вказаною адресою. Будинок був повністю захаращений, в безладді та смітті. Комісія також не знайшла ніякої їжі - ні готової, ні запасів продуктів. При цьому мати була п'яна та ніякі зі своїх батьківських обов'язків виконувати вона просто не могла.

У харківському Балаклійському районному суді провели слухання у справі невиконання жінкою своїх батьківських обов'язків. Про те, що мати порушує законодавство, дізналися з соцмереж. Про хід судового засідання інформує постанову суду, опубліковане в судовому реєстрі. У червні на сторінці в акаунті Instagram обвинуваченої з'явилися фото та відео з її неповнолітньою дочкою, на яких видно, що дитина вживає пиво та алкогольний коктейль "Лонгер".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися