На Харківщині розшукують молоду дівчину з особливою прикметою (ФОТО)

Дівчина зникла у грудні 2021 року

У місті Чугуїв, що на Харківщині, розшукують безвісти зниклу 18-річну Полуніну Ольгу Олександрівну. Про це повідомляється на сторінці Чугуївської поліції у Facebook.

До поліції надійшло повідомлення від Чугуївського регіонального центру професійної освіти Харківської області про те, що 11 грудня 2021 року Ольга Полуніна залишила гуртожиток, у якому проживала, але так і не повернулася. З того часу ніхто не знає про її місцеперебування.

У поліції Чугуївського району опублікували орієнтування та розмістили фотографії дівчини.

Прикмети: на вигляд 18 років, овальне обличчя, довге волосся, прямий ніс.

У що була одягнена дівчина в день зникнення – не повідомляється.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклої Ольги Полуніної, просять негайно повідомити про це за телефонами: 8-057-46-2-20-13, 050-135-00-68, 097-811-80-57.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що в Харківській області ведуться пошуки дівчини, що зникла у 2000 році. На той час їй було 19 років. На початку 2000-х дівчина вирушила до іншої країни на заробітки. Через деякий час родичі не змогли зв'язатися з нею та забили на сполох. Через 22 роки поліція продовжує пошуки та не залишає надію знайти дівчину живою. Докладніше про це читайте нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі. Харків" передавав, що у Харкові за загадкових обставин зник 23-річний хлопець. П'ять днів тому рано-вранці харків'янин вийшов із дому і не повернувся. Родичі зниклого просять власників авто переглянути записи з відеореєстратора, сподіваючись знайти якусь зачіпку.

Читайте также