У Харкові за загадкових обставин зник молодий хлопець (ФОТО)

Хлопець не виходить на зв'язок із сім'єю вже п'ятий день

У Харкові, в районі селища Жуковського, безвісти зник 23-річний Олег Зайченко. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

Як зазначають волонтери, 13 січня, у період з 7:30 до 8:30 Зайченко вийшов з дому (район супермаркету "Чудо Маркет") і з того часу перестав виходити на зв'язок. Надвечір хлопець не повернувся додому. Родичі забили на сполох і почали пошуки зниклого. Вже п'ять днів про місцеперебування Олега Зайченка немає жодної інформації.

Харківських автомобілістів, які 13 січня в період з 7:30 до 9:00 проїжджали районом селища Жуковського (проспект Жуковського, коло маршруток, церква, "Чудо Маркет") просять переглянути записи своїх відеореєстраторів. Ймовірно, на записі вдасться відстежити, в який бік подався Олег.

Також волонтери опублікували орієнтування у Мережі.

Прикмети: зріст 185 см, худорлявої статури, світле волосся, світло-сірі очі.

У день пропажі був одягнений: темно-синій парк, чорна шапка, чорні джинси.

При собі мав синій рюкзак.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого Олега Зайченка, просять повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в Харківській області поліція розшукує дівчину, яка зникла безвісти 2000 року. Тоді 19-річна уродженка Харківської області вирушила до іншої країни на заробітки. Проте вже через деякий час її сім'я втратила зв'язок з нею. З того часу рідні не знають нічого про її місцеперебування. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові за загадкових обставин зникла 40-річна жінка. Увечері вона поверталася з кінного ринку, але додому так і не дійшла. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися