Поїхала на заробітки: на Харківщині розшукують жінку, яка зникла 21 рік тому (ФОТО)

Пошуки ведуться з 2000 року

На Харківщині з 2000 року розшукують безвісти зниклу 19-річну Ірину Бондаренко. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Про це повідомляється на сторінці Поліції Харківської області у соціальній мережі Facebook.

За словами джерела, 2000-го року Ірина Бондаренко вирушила до іншої країни на заробітки. Проте додому жінка так і не повернулася досі. Зв'язок із родичами також обірвався і вже понад двадцять років вони не знають жодної інформації про зниклу. Зазначається, що наразі жінці 39 років.

Як повідомили поліції знайомі Ірини, яка безслідно зникла за кордоном, у 2018 році вона поверталася в Україну. Проте своїм родичам жінка не повідомляла про це і вони досі не знають нічого про те, де вона.

У поліції звертаються до мешканців Харкова та Харківської області з проханням повідомити будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклої Ірини Бондаренко у відділення поліції №1 ХРУП №2 за телефонами: 095-604-70-88; 097-937-91-17 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що поліція розшукала чоловіка, який вчинив стрілянину в ресторані, його звинуватили у цинізмі та зухвалості. У прокуратурі пояснили, що дії порушника призвели до того, що роботу закладу було порушено, а гості та перехожі злякалися та ховалися від пострілів. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у центрі Харкова дівчину викинули з машини прямо на дорогу. Дане відео зняв відеореєстратор машини, що стоїть позаду. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися