Як виглядає село на Харківщині після приходу "російського миру" (ФОТО)

У Мережі з'явилися фото зруйнованого села на Харківщині

Село Безруки, що у Дергачівському районі Харківської області, тривалий час перебувало під окупацією російських загарбників. У пресслужбі Дергачівської міськради надали фотографії зруйнованого після приходу "російського світу" села.

23 квітня стало відомо про те, що українським військовим вдалося деокупувати Безруки та селища Слатине та Прудянка. За час, поки село було під окупацією, російські військові зробили з нього справжні руїни.

За словами джерела, у селі безліч пошкоджених чи зовсім зруйнованих житлових будинків. Водночас пошкоджено електромережу.


Внаслідок ворожих обстрілів було пошкоджено монумент пам'яті загиблих радянських військових під час Другої світової війни.


Також на одній із вулиць села залишився підбитий російський "Тигр".


Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Харкові частина Північної Салтівки лежить у руїнах. У Харківській обласній військовій адміністрації показали, як зараз виглядають будинки в районі Північної Салтівки та розповіли, що з ними робитимуть.

Який вигляд зараз має обстріляний Харківський онкоцентр. Фотографіями на своїй сторінці у соціальній мережі поділився Олег Синєгубов. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов на своїй сторінці в соціальній мережі поки показав, як виглядає його кабінет після ракетного обстрілу будівлі ХОДА.

Як виглядає зруйнований під час війни університет у Харкові. Радник голови МВС Антон Геращенко показав, як зараз виглядає університет ізсередини. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также