Як виглядає зруйнований під час війни університет у Харкові (ФОТО)

Опубліковано фотографії зруйнованого університету

У березні з боку російських окупантів було завдано удару по корпусу Національного Університету імені Каразіна. Радник голови МВС Антон Геращенко показав, як зараз виглядає університет ізсередини.

picture

Російськими ракетними ударами було зруйновано будівлю факультету економіки Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна.

picture

На фото, опублікованих Геращенком, видно, що у будівлі зруйновано стіни, вибито вікна та двері.

picture

Раніше Геращенко повідомляв, що 2 березня ворожі війська спробували знищити будівлю соціологічного Факультету Національного Університету імені Каразіна. Внаслідок пригоди на даху та верхніх поверхах будівлі почалася пожежа.

За інформацією, опублікованою в пресслужбі університету, 18 березня 2022 року від чергового обстрілу значних пошкоджень отримала будівля навчально-наукового інституту "Інститут державного управління" (Московський проспект, 75). Також було пошкоджено університетську клініку.

университет Казарина

Читайте також:

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• Військові РФ грабують будинки в Харківській області, а потім вивозять чужі речі до Білгорода. Крім того, окупанти іноді поселяються в будинках людей, виганяючи їх із власного житла.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися