Синегубов показав, як виглядає його кабінет після ракетного обстрілу будівлі ХОДА (ФОТО)

З руйнування окупантами будівлі Харківської обласної державної адміністрації пройшов рівно місяць

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов показав у своєму офіційному Telegram-каналі, як зараз виглядає його кабінет.

Рівно місяць тому, вранці 1 березня, центральну площу Харкова буквально розбомбили ракетами. Внаслідок пригоди було зруйновано деякі будівлі: Харківської ОДА, оперного театру, філармонії та частину житлового масиву (переважно 4-5 поверхові житлові будинки). Того дня від обстрілу російськими окупантами загинуло 29 людей.

Олег Синегубов опублікував фотографію, зроблену у своєму зруйнованому кабінеті, що був у Харківській обласній державній адміністрації.

ХОГА

Читайте також:

Президент прокоментував ракетний обстріл Харкова 1 березня. За словами Володимира Зеленського, "ракета в центральну площу Харкова – це терор". Глава держави вимагає повної відповідальності для терористів у міжнародних судах. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Де отримати гуманітарну допомогу у Харкові. Список адрес.

• Харківський губернатор розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 1 квітня. Обстріли міста та області не припиняються.

• У Харківській області 31 березня безвісти зникли двоє дітей. У поліції повідомили, що у них із собою не було телефонів, тож зв'язатися з ними неможливо. Опубліковані орієнтування та фото зниклих дітей. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

• У Харківській області морпіхи зупинили ворожі танки за допомогою мін. Радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко опублікував фотографії з місця бою.



Джерело: https://t.me/synegubov/2784
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися