У Харківському метро закрили вестибюль: що сталося

Харків'ян попереджають про тимчасові незручності

Сьогодні, 8 лютого, на станції метро "Індустріальна" у Харкові тимчасово закрили вестибюль №1. Про це повідомляється у пресслужбі Харківського метрополітену.

За словами джерела, закриття вестибюля сталося через попадання води в підвуличний пішохідний перехід. Зазначається, що свою допомогу Харківському метрополітену надало комунальне підприємство "Підземне місто". Робітники усувають воду з подвуличного пішохідного переходу і роблять все необхідне для того, щоб вода не потрапила до вестибюлю станції метро.

Коли буде відкрито вестибюль – наразі не повідомляється. У пресслужбі Харківського метрополітену про це додатково проінформують.

Читайте також:

• У харківському метро сталося НП - на станції метро "Майдан Конституції" обрушилася частина стелі. На щастя, ніхто не постраждав унаслідок цієї події. У Мережі опублікували світлини з місця події. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Терехов розповів, чи підвищиться ціна на метро у Харкові. Це питання поставили Терехову після недавніх подій із метрополітеном у Києві. Там ходили довгі розмови щодо підвищення тарифу до 20 гривень (зі знижками можна було скоротити до 12) з 1 січня 2022 року.

• У харківському метро 15 годин ловили кошеня. У порятунку чотирилапого брали участь волонтери та співробітники поліції. Спочатку волонтери просили співробітників метро посприяти у затриманні тварини. Однак у метрополітені відповіли, що зняти напругу з рейок буде можливо лише після опівночі. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

Читайте также