У харківському метро 15 годин ловили кошеня (ВІДЕО)

У порятунку чотирилапого брали участь волонтери та співробітники поліції

На станції метро "Армійська" в Харкові сталася незвичайна пригода - у підземку забіг кіт і бігав рейками протягом 15 годин. Про це повідомляє видання NewsRoom, посилаючись на інформацію організації "Порятунок тварин Харків".

Волонтери просили співробітників метро допомогти у затриманні тварини. Однак у метрополітені відповіли, що зняти напругу з рейок буде можливо лише після опівночі. До речі, кошеня помітили в метро, коли на годиннику було лише 7 годин ранку.

Тоді волонтерам довелося писати заяву до поліції про жорстоке поводження з тваринами. Після цього один із поліцейських у метрополітені запропонував варіант вирішення проблеми - з'єднати сачок та швабру і таким чином виловити вихованця.

Співробітники метрополітену принесли швабру та сачок, у яких волонтери насипали корм. У результаті приманка все ж таки спрацювала і кошеня вдалося нарешті спіймати.

Врятовану тварину назвали Тіною. Волонтери кажуть, що кошеняті лише 4,5 місяці. Зараз він перетримується у волонтера, поки не знайдеться новий господар.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області пожежа знищила великий приватний будинок. Усередині будівлі було п'ятеро кошенят і кокер-спанієль Річард. Рятувальники пробралися до будинку через дах та врятували всіх тварин. На місці медики реанімували собаку. У Мережі опублікували фото з місця події. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що популярний харківський кіт Степан набрав 1 млн передплатників у TikTok. Менш ніж за тиждень на сторінці кота побільшало 250 тисяч передплатників. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися