Поповнення у гарнізоні: у Харкові з'явився кудлатий "Байрактар" (ФОТО)

У рятувальників у Харкові з'явився пухнастий член команди на прізвисько Байрактар

У ряді харківських рятувальників поповнення – собака, якого вони врятували при ліквідації наслідків обстрілів у місті. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Як зазначає джерело, у Київському районі міста рятувальники ліквідували наслідки обстрілів з боку російських окупантів та помітили самотнє цуценя. Вирішили залишити собаку у рятувальників. Йому дали прізвисько Байрактар, але скорочено називають його Бай.


З того часу, як співробітники ДСНС знайшли Бая, він несе службу разом з ними. Поки що у нього ще немає форменого одягу, але згодом він з'явиться. А зараз щеня отримує за свою віддану службу "зарплату" у вигляді різних ласощів.


На території пожежної частини щеня вже має свою будку, на якій написано "Байрактар". Колектив харківських рятувальників опублікував на своїй сторінці фотографії пухнастого Бая.


Раніше портал "Коментарі" поінформував:

• У Харкові сусіди однієї з багатоповерхівок поскаржилися в поліцію на свого сусіда, у квартирі якого була велика кількість собак. Як виявилося, чоловік тримав удома 30 вихованців. Усіх собак передали волонтерам. Одну з них дав притулок харківський поліцейський і назвав цуценя Азов.

Відомий кіт Степан із Харкова отримав відому світову премію WIBA, якою нагороджують відомих блогерів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові рятувальники винесли з палаючого будинку кролика, а потім дали притулок у пожежній частині. Кролик отримав другий день народження та нове ім'я Lucky. Зараз пушистик живе у пожежній частині, його годують та доглядають.

Читайте также