Кіт Степан із Харкова отримав відому світову премію (Фото)

Відомий кіт Степан із Харкова отримав відому світову премію WIBA, якою нагороджують відомих блогерів

Відомий кіт Степан із Харкова отримав відому світову премію WIBA, якою нагороджують відомих блогерів – він став одним із лауреатів нагороди. Про це стало відомо з публікації відомого кота-блогера у Instagram.

Відомо, що кіт став лауреатом премії World Influencers and Bloggers Awards 2022, яку йому вручили у готелі Martinez у Каннах. Кіт написав на своїй сторінці в Instagram, що ця нагорода є найпрестижнішою для інтернет-блогерів, а сама подія була проведена для збору грошей на допомогу Україні.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого господиня Степана 3 березня опублікувала фото Степана із геолокацією у Харкові. З того часу більше двох тижнів не виходила на зв'язок. Схвильовані користувачі залишили під публікацією понад 14 тис. коментарів, у яких запитували про те, чи відомо щось про їхнє місцезнаходження та чи вдалося їм виїхати з України. Анна та Степан знайшлися лише 16 березня. У їхній інстаграмі з'явилися дві публікації, російською та англійською, в яких вони повідомляли, що змогли покинути країну і дістатися Франції.

1 3-річний кіт Степан уславився на весь світ після того, як Брітні Спірс опублікувала у себе в Instagram його фотографію з вином і заявила, що її потрібно шукати у нього.

Господиня розповіла, що спочатку Степана підібрали на вулиці. Сама вона вважає за краще залишатися в тіні, оскільки величезна кількість шанувальників хочуть зробити селфі і намагаються дізнатися адресу котика. Щоб приховати своє місце розташування, господиня навіть підвищила на вікна спеціальні ролети.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися