У Харкові у пожежній частині оселився пухнастий "рятувальник" (ФОТО)

Рятувальники винесли з палаючого будинку кролика, а потім дали притулок у пожежній частині

Харківські рятувальники під час чергового виїзду винесли з палаючої квартири домашнього кролика, який залишився на самоті. Пухнастого дали притулок і дали йому нову кличку. Тепер кролик живе у пожежній частині. Про це повідомляють у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За словами рятувальників, у житловому кварталі у центральній частині Харкова після ворожих обстрілів сталася пожежа у триповерховому житловому будинку. У квартирі, яка була охоплена вогнем, пожежники помітили кролика, що сидів за диваном і тремтить від холоду.

picture

"Він був повністю мокрий, з обпаленими вусами та хутром, весь тремтів від холоду. Його винесли з палаючого будинку, а потім водій пожежного авто довго відігрівав маленьке вухо під своїм бушлатом", - йдеться у повідомленні.

Кролик отримав другий день народження та нове ім'я Lucky. Зараз пухнастик живе у пожежній частині, його годують та доглядають.

picture

Читайте також:

З харківського Екопарку продовжують евакуювати тварин. 23 березня вдалося вивезти черепах та мавп. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.

• Власник харківського екопарку Олександр Фельдман розповів, що тварини помирають не лише від обстрілів, а й через сильний стрес, який вони переживають з початку війни. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

З харківського екопарку вивозять тварин. Мавпи та левеня опинилися в безпеці. Левеня було вирішено відвезли додому до Фельдмана, де вихованець тимчасово житиме.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися