У Харкові змінили маршрут одного з тролейбусів: подробиці

Зміни введені лише на один день

Сьогодні у Харкові тимчасово змінили рух трамвая №8. Про це повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту інфраструктури, 18 серпня з 9:00 до 16:00 рух трамваїв Салтівським шосе, на ділянці від розворотного кола "602 мікрорайон" до пров. Салтовського, та за пров. Салтовському буде заборонено.

У цей час рух трамвая №8 буде організовано так: розворотне коло "вул. Одеська" – пр. Героїв Сталінграда – вул. Морозова – вул. Плеханівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – Сабурова дача.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця" продовжує розширювати мережу руху приміських поїздів. Таким чином, з 17 червня з міста Харків було запущено дві нові електрички за двома новими маршрутами. Читайте докладніше про розклад електричок у матеріалі на нашому сайті.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• З Харкова запустили приміські потяги. Розклад та подробиці дізнайтесь у матеріалі на нашому сайті.

• Чехія має намір допомогти Харкову та передати кілька автобусів та тролейбусів. Зазначається, що транспорт не новий. Він був зроблений ще в середині 2000-х. Проте техніка перебуває у хорошому стані.

З Харкова запустять зручний автобусний маршрут. Транспорт курсуватиме щодня окрім неділі. Вартість квитка становитиме 130 гривень.

Читайте также