Південна залізниця запустила дві приміські електрички з Харкова: розклад

Електрички почнуть курсувати вже з цього тижня

З Харкова запускають приміські потяги двома новими маршрутами. Про це повідомили на сторінці "Південної залізниці".

За інформацією джерела, Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця" продовжує розширювати мережу руху приміських поїздів. Таким чином, з 17 червня буде запущено дві нові електрички сполученням Власівка - Харків-Пасажирський, а також Харків-Пасажирський - Люботин.

Розклад:

№6682 Власівка - Харків-Пасажирський. Вирушає зі станції Власівка о 04:55, прибуває на ст. Харків-Пасажирський о 06:50.

Приміський поїзд № 6305 у повідомленні Харків-Пасажирський – Люботин, вирушатиме з Харкова о 07:08 та прибуватиме до Люботина о 07:56.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Стало відомо, чи харків'яни платитимуть за проїзд у громадському транспорті. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• У Харкові після війни хочуть купити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігореві Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста.

 У Харкові відновлює роботу найбільший ТРЦ. У березні поточного року російські окупанти завдали удару по торгово-розважальному центру "Смерчем". За цей період ТРЦ відновили, і він частково почне працювати. Варто зазначити, що працюватимуть поки що не всі магазини. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися