Що робиться в одному з районів Харкова (ФОТО)

Комунальники наводять лад у дворах району

Фахівці КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" наводять лад у Немишлянському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, вони ремонтують аварійні поручні в під’їздах, закривають контури житлових будинків, впорядковують елементи дитячих майданчиків. Роботи проводяться на Салтівському шосе, вул. Туркестанській, вул. Амосова, вул. Єдності, вул. Олімпійській та пр. Героїв Харкова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У дитячій лікарні Харкова відкрили сонячну електростанцію

Сонячну електростанцію потужністю 30 кВт відкрили в одній з дитячих лікарень у місті Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Електростанція має систему резервного живлення, що дозволить забезпечити безперебійне електропостачання навіть у нічний час.

Міський голова Ігор Терехов зазначив, що для Харкова таке обладнання є вкрай важливим.

"У нас вже був досвід встановлення сонячних панелей у 17-й лікарні. Завдяки цьому, незважаючи на відключення світла, медустанова забезпечена постійним електропостачанням. Обладнання, яке цього разу передали наші міжнародні партнери, забезпечить стійке електроживлення в дитячій лікарні. Сподіваюся на таку ж співпрацю в інших медустановах", - зазначив мер.

Читайте також: У Харкові на ремонт будинку виділять 80 мільйонів гривень

Департамент з благоустрою, відбудови та реконструкції Харківської міськради оголосив торги на ремонт багатоповерхівки по вулиці по вул. Леся Сердюка, 48/2. Очікувана вартість робіт 78 млн грн.

Роботи планують завершити до кінця 2025 року, однак підтвердженого фінансування на відновлювальні роботи на даний момент немає.

Читайте также