Дівчину, яка образила марш вишиванок у Харкові, покарали: подробиці

Харків'янка зізналася, що занадто різко висловилася про свято

Мешканка Харкова Євгенія Бабкова, яка образила День вишиванки в місті, назвавши його "парадом бидла", зняла відеоролик з вибаченнями і заявила, що через нецензурні висловлювання вона втратила роботу. Відео з'явилося в телеграм-каналі "Харків 1654", пише видання "Телеграф".

Харків'янка зізналася, що дуже голосно і різко висловилася про свято в місті й зрозуміла, що образила велику кількість громадян:

"Я хочу принести свої щирі вибачення з приводу цієї ситуації, тому що я зрозуміла, скільки людей образила, і мені дуже неприємно, що я викликала такі емоції", - сказала Бабкова.

Дівчина також запевнила, що вже поплатилася за свої дії, оскільки після інциденту вона була звільнена з роботи:

"Я отримала велику дозу хейта, я отримала велику дозу гноблення. Я обіцяю, що такого більше не повториться, я ціную культуру нашої країни і ще раз приношу свої щирі вибачення", - заявила харків'янка.

Нагадаємо, що навколо висловлювань мешканки Харкова розгорівся скандал. Вона заявила, що марш вишиванок, який відбувся вчора, 20 травня, в місті частково можна назвати "парадом бидла". Дівчина підкреслила, що марш жителів міста у вишиванках "просто огидний", а також стверджувала, що подібні ходи викликають у неї сміх.

Пізніше вона опублікувала повідомлення, де зізналася, що саме вона дала коментар на відеоролику, і зазначила, що не виступає за Росію і нічого не має проти України. При цьому Бабкова також додала, що повністю дотримується "законів нашої території" і шанобливо ставиться "до того місця, де народилася.


Читайте также