У Харківській області триває незаконна вирубка лісу - ЗМІ

У Харківській області - черговий скандал навколо незаконної вирубки лісу

Мешканці Харківської області продовжують скаржитися на масштабну незаконну вирубку лісу в регіоні, особливо це стосується Зміївського району. Про це повідомляє "Вечірній Харків".

Так, лідер однієї з парламентських фракцій Юрій Бойко під час візиту до Харкова заявив, що розслідування вирубки дерев в лісі Задонецького лісництва має бути проведено, а винні мають бути покарані. Також він повідомив, що "Опозиційна платформа" стежить за цією ситуацією.

Зазначимо, про те, що в селі Лиман Зміївського району рубають ліс, повідомили місцеві жителі. Тим часом, в Задонецькому лісництві стверджують, що це вибіркова рубка 19 року площею 6.2 га, на деревах є чіпи. Але представники ОПЗЖ зафіксували факт складування необробленої деревини без встановленого нормативними актами підколодного обліку відповідними бирками.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що в Харківській області лісничому і трьом майстрам лісу одного з лісгоспів повідомили про підозру в незаконній вирубці лісу, збиток від якої склав близько 17 мільйонів гривень. Йдеться про співробітників Кам'янського лісництва ДП "Куп'янське лісове господарство". Вони незаконно рубали дуби найвищого класу.

Читайте также