У центрі Харкова на п'ять місяців обмежать рух транспорту: подробиці

На площі Свободи облаштовуватимуть ковзанку

Рух транспорту площею Свободи, на ділянці від перехрестя вулиця Сумська – вулиця Свободи до Харківського національного університету ім. Каразіна, буде заборонено з 2 листопада до 31 березня 2022 року. Про це повідомили у прес-службі міськради.

Зазначається, що обмеження руху у центрі міста буде пов'язане з облаштуванням та подальшою роботою ковзанки на площі Свободи.

У зазначений період рух транспорту організують праворуч площі - від вулиці Сумської до вулиці Трінклера.

Нагадаємо, що у Харкові презентували проект фізкультурно-оздоровчої споруди "Льодова арена" у парку Машинобудівників. Планується, що там проводитимуть змагання з хокею, баскетболу, волейболу, шорт-треку, фігурного катання, дзюдо, боксу тощо. Крім цього, там звичайні харків'яни зможуть займатися там спортом. Арена розрахована приблизно на 3 тисячі глядачів.

Раніше видання "Коментарі" писало, що у 2022 році у саду імені Шевченка обладнають спеціальні локації, де можна буде відпочити на газоні. Такі місця будуть обладнані у різних частинах парку.

Інші новини:

У Харкові на Плеханівській, 77 відкрився оновлений після реконструкції парк "Металіст". Парк реконструювали вже понад два роки. Тепер територію прикрашають інсталяції фантастичних тварин із підсвічуванням та звуковими ефектами.

У Харкові відкрився зоопарк. Всі відвідувачі одноголосні у своїх відгуках. Вони вважають, що зоопарк вийшов неймовірним: нові комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам добре тут.



Читайте также