Жителька Харківської області відсвяткувала свій 105-й день народження (ФОТО)

Жінку привітали працівники Територіального центру соціального обслуговування

У місті Чугуїв, що на Харківщині, 105 років виповнилося Варварі Феофанівні Єршової. Про це повідомляється у пресслужбі Чугуївської міської ради.

Сьогодні до сім'ї довгожительки з вітаннями завітали працівники Територіального центру соціального обслуговування. Зазначається, що останнім часом жінка хворіє та не може сьогодні приймати повноцінно гостей. Тому всі подарунки та теплі вітальні слова для неї були передані через родичів.

Мало кому випадає подолати віковий поріг у 105 років. Варварі Феофанівні це вдалося. У пресслужбі зазначають, що, на думку Варвари Єршової, секрет довголіття полягає у здоровому способі життя, фізичній активності та життєлюбності.

Чималу роль, звичайно ж, відіграють і гени. Повідомляється, що у родині Варвари Єршової було багато довгожителів. Наприклад, її мати дожила до 97 років, усі сестри, крім однієї, до 90 років (всього сестер у сім'ї було 8). Проте подолати столітній рубіж з усієї сім'ї вдалося лише Варварі Феофанівні.

Фото зі 103-го Дня народження Варвари Єршової / Чугуївська міськрада

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у лютому 2021 року у Харкові Ветерана Другої світової війни, мешканку Індустріального району Валентину Савчук привітали зі сторічним ювілеєм. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що відомий доктор Комаровський розповів, як відсвяткував свій 61 день народження і поділився фотографією з цього дня. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также