Харків'янці виповнилося 100 років: Ветеран другої світової війни та мати трьох дітей

У Харкові привітали ветерана Другої світової війни з днем народження

У Харкові Ветерана другої світової війни, жительку Індустріального району Валентину Савчук привітали зі столітнім ювілеєм. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

"Почитаємо силу духу, з якою Ви пережили Другу світову війну, подолали післявоєнні важкі роки, безліч життєвих випробувань. Прийміть сердечні побажання міцного здоров'я, родинного затишку, душевного спокою, миру, благополуччя, поваги від дітей, онуків та правнуків", - привітали Валентину Савчук представники Адміністрації Індустріального району та депутатського корпусу.

Валентина Григорівна Савчук народилася в місті Білопілля Сумської області в багатодітній родині. У 1942 році служила в Головному управлінні залізничних колій, відновлювала інфраструктуру після звільнення населених пунктів від нацистських загарбників. Жінка нагороджена орденом Вітчизняної війни II ступеня. Після війни народила і виховала трьох дітей.

Раніше "Коментарі" розповіли, що вчителька біології Ольга Халепа звільнилася зі школи в селі Яковлівка Лозівського району. Жінку "травили" за оригінальні ідеї та проєкти.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися