Комаровський сьогодні відзначає день народження: як і де (ФОТО)

Комаровський відзначає свій день народження на рибалці

Почесний харків'янин і один з найвідоміших лікарів України сьогодні, 15 жовтня, відзначає свій день народження. Про це він сам розповів на своїй сторінці в Facebook.

ywEEVYasIC8aiQkW9_yhJf1Vf.jpg

"З Днем народження мене! Дуже хочу мати сили та можливість зустрічати цей день так, як сьогодні, - на рибалці, з друзями, і все таке чисте, світло-мокре після вчорашнього дощу! Але ось саме зараз яскраве і ще тепле осіннє сонце, і жовто-золотий клен, і червона калина, і над головою летять журавлі, і мораторій на погані новини. і вдома чекають, і ти їм зовсім не набрид... І багато людей, які взагалі-то зовсім не погано до мене ставляться, і готові терпіти, і кажуть добрі слова. Спасибі!" - написав лікар.

Нагадаємо, Комаровському виповнився 61 рік. Він народився 15 жовтня 1960 року в Харкові. Закінчив педіатричний факультет Харківського медичного інституту. Кандидат медичних наук.



Василий

15 жовтня 2021, 12:10

Дай БОЖЕ Евгению Комаровскому здороваья и ещё столько активной жизни. прожить в этом не простом мире в Украине прожить и чтоб его на рыбалке комарики не кусали.Большой человеческой удачи ему и его семье.СЛАВА УКРАИНЕ-ГЕРОЯМ СЛАВА...С уважением ВАСИЛИЙ и вся Одесса..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися