Жителів Харкова запрошують на новорічну фотосесію із тваринами (ФОТО)

Фотосесія проходитиме з вихованцями, які ще не знайшли свій будинок та свого господаря

Харківський притулок для тварин запрошує мешканців міста на благодійну фотосесію із тваринами. Про це повідомляється на сторінці КП "Центр поводження з тваринами" у Facebook.

Головна мета проєкту – це підвищення волонтерського духу серед молоді. Організатори зазначають, що завдяки такій фотосесії безпритульним тваринам можна швидше знайти нову родину. Подібна фотосесія проходила у 2020 році та практично всіх її пухнастих учасників уже забрали додому нові господарі.


У заході можуть брати участь як дорослі, так і діти. Головною умовою зооволонтери назвали бажання займатися собаками та котиками та, звичайно, фотографуватися.

Фотографії з бездомними тваринами із притулку будуть зроблені на новорічній локації. Волонтери додали як приклад фото, зроблені на фотосесії минулого року.


Захід проходитиме на вихідних, 25 та 26 грудня. Час проведення фотосесії – з 11:00 до 13:00. Щоб взяти участь, необхідно зв'язатися з організаторами, написавши їм на їхню офіційну сторінку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що напередодні одна з вулиць Харкова поповнилася новими святковими інсталяціями, які зможуть стати чудовою фотозоною. Багато хто вже встиг зробити на її тлі яскраві селфі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в зоопарку Харкова сталася важлива подія — його мешканцями стали три пінгвіни Гумбольдта. Ці пінгвіни дуже довгоочікувані жителі. Над тим, щоб тварини прибули з Європи за програмою Європейської асоціації зоопарків та акваріумів до Харкова, у зоопарку працювали понад шість місяців. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также