У Харкові з'явилася нова святкова фотозона (ФОТО)

Харків поповнився новорічною локацією

Одна з вулиць Харкова поповнилася новими святковими інсталяціями, які зможуть стати чудовою фотозоною. Про це повідомляється у групі "Харків - куди б сходити" у Facebook.

picture

Фото - Artem.Fotor

Харків продовжують прикрашати до довгоочікуваних новорічних свят. Велика кількість яскравих інсталяцій та ілюмінації дарує харків'янам святковий настрій, а місто надвечір стає схожим на казку. Крім того, новорічні локації можна використовувати як чудове тло для своїх фотографій.

picture

Фото - Василь Голосний

Одна з таких локацій постала біля будівлі Харківської міської ради. Три святкові інсталяції у вигляді ялинкових іграшок відразу привернули до себе увагу городян. Багато хто вже встиг зробити селфі на фоні "іграшок".

picture

Фото - Василь Голосний

До речі, у коментарях під фото городяни захоплюються цьогорічними святковими локаціями в місті. За їх словами, зараз на вулицях Харкові справді панує святковий новорічний настрій.

Фотографіями нової святкової фотозони поділилися у Мережі фотограф Василь Голосний та Артем Фотор.

picture

Фото - Василь Голосний

Нагадаємо, що напередодні Нового року місто поповнилося масою цікавих локацій, де можна прогулятися або навіть влаштувати фотосесію. Багато городян воліють вибирати фоном для своїх селфі світлодіодні ялинки та арку, встановлені вздовж центральної вулиці. Не залишилася поза увагою і головна ялинка міста, де 6 грудня запалили вогні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що першого дня зими в центральному парку культури та відпочинку імені Горького увімкнули святкову ілюмінацію. У різних куточках парку було організовано тематичні зони. Крім того, вперше на центральній алеї з'явилися сяючі фігури ангелів, а поряд із центральною клумбою розмістили новорічну фотозону. Також у парку з'явилися ще п'ять новорічних ялинок. У Мережі з'явилися фотографії прикрашеного ілюмінацією парку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися