В одній з громад на Харківщині відкриють спеціалізований автобусний маршрут (РОЗКЛАД)

Про відновлення пасажирських перевезень до інших населених пунктів буде повідомлено додатково

З четверга, 5 січня, у Балаклійській громаді починає курсувати новий спеціальний автобусний маршрут “Лікарня – Центр – Вербівка” через сел. Нафтовиків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Вартість проїзду “Балаклія – Вербівка” – 20 грн.


Також з 5 січня відбудуться зміни руху на спеціальному автобусному маршруту “Центр – Нафтовиків”. Зміни зазначені в графіках.


Також опрацьовують питання щодо запуску рейсів до інших населених пунктів громади. Про відновлення пасажирських перевезень до інших населених пунктів у міській раді повідомлять додатково. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові заборонили рух транспорту по вул. Зубарєва, в районі будинку №57. Введені обмеження діятимуть до 31 січня 2023 року. У Департаменті інфраструктури повідомили, що введені обмеження пов'язані з необхідністю проведення аварійно-відновлювальних робіт на каналізаційній мережі в районі будинку №57 по вул. Зубарєва. У міській раді повідомили, що об’їзд закритої ділянки організовано через місцевий проїзд.

А в період припинення електропостачання у Харкові будуть діяти 34 тимчасові автобусні маршрути. Їх будуть вводити під час вимушеної зупинки наземного електротранспорту та метрополітену. У Департаменті інфраструктури розповіли, що ці маршрути будуть курсувати поблизу станцій метрополітену (пункти обігріву), магазинів, ринків, лікарень та ін. Для зручності містян кінцеві пункти багатьох тимчасових автобусних маршрутів облаштовані на пл. Конституції.


Читайте также