На одній із вулиць у Харкові заборонили рух транспорту до кінця січня

Об’їзд закритої ділянки організовано через місцевий проїзд.

У Харкові заборонили рух транспорту по вул. Зубарєва, в районі будинку №57. Введені обмеження діятимуть до 31 січня 2023 року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті інфраструктури повідомили, що введені обмеження пов'язані з необхідністю проведення аварійно-відновлювальних робіт на каналізаційній мережі в районі будинку №57 по вул. Зубарєва.

У міській раді повідомили, що об’їзд закритої ділянки організовано через місцевий проїзд. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на одній із зупинок метрополітену у Харкові поїзди не будуть зупинятися. З 20 грудня у період з 10:00 до 16:00 електропоїзди будуть слідувати Салтівською лінією метрополітену без зупинки на станції "Університет". Такі умови курсування поїздів запровадили у зв’язку з проведенням масових заходів. “Просимо вас враховувати вказані зміни та заздалегідь планувати маршрути прямування” - звернулися до пасажирів у метрополітені. 

У понеділок, 19 грудня, у Харкові на ст. м. “Університет” відкрили головну ялинку міста. У заході взяв участь міський голова Ігор Терехов. Очільник міста привітав маленьких харків’ян з Днем Святого Миколая. Ігор Терехов зазначив, що у місті зробили все можливе, щоб влаштувати свято. Він висловив упевненість, що вже наступного року, після перемоги України, “ми запалимо ялинку на площі Свободи!”. Ігор Терехов побажав дітям міцного здоров’я, щоб Святий Миколай завжди дарував подарунки. тако очільник міста побажав успішного навчання, миру в Харкові та всій Україні. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися