Як у Харкові працюватиме транспорт у період відключення електроенергії

На тимчасових маршрутах курсуватиме понад 80 автобусів

У Харкові в період припинення електропостачання будуть діяти 34 тимчасові автобусні маршрути. Їх будуть вводити під час вимушеної зупинки наземного електротранспорту та метрополітену. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті інфраструктури розповіли, що ці маршрути будуть курсувати поблизу станцій метрополітену (пункти обігріву), магазинів, ринків, лікарень та ін. Для зручності містян кінцеві пункти багатьох тимчасових автобусних маршрутів облаштовані на пл. Конституції. 

Так, для мешканців Салтівки одна кінцева зупинка облаштована у пров. Мечникова (навпроти Градусника) і одна - біля “Аптеки №2”. 

Для мешканців Павлового Поля, Олексіївки, селищ Жуковського та П'ятихатки - по пров. Спартаківському (сторона пров. Спартаківського - зупинка автобусного маршруту №20 (лікарня невідкладної допомоги). 

Для мешканців Новожанового, Основи, пр. Гагаріна, Нових Будинків, районів аеропорту, ХТЗ - по пров. Спартаківському (сторона супермаркету “Баскет”). 

Для мешканців Залютиного, Баварії, Сортировки, Липового Гаю, Льодового - на пл. Конституції (біля магазину “Ведмедик”). 

У департаменті розповіли, що ця тимчасова схема діє у період припинення електропостачання та зупинки електротранспорту протягом двох годин. Щоб організувати роботу автобусів вказаними маршрутами потрібно до 1,5 години. На маршрути виведуть 83 одиниці транспорту. 

Детальніше переглянути карту та графік вказаних автобусних маршрутів на період тимчасового припинення постачання електроенергії можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області почали працювати “пункти незламності”.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися